Het keuren van uw Noodverlichting volgens NEN1838 is zeer belangrijk want iedereen heeft wel eens een bordje met een pictogram “uit” gezien, en wat dacht u van het mannetje die naar een deur rent ??

Het zijn van die zelf sprekende bordjes !!

Noodverlichting is voor zowel uw personeel als uw klanten zeer belangrijk,  want stelt u eens voor dat uw verlichting uitvalt en uw gelegenheid zit vol mensen, u zou niet moeten denken wat de gevolgen hiervan zijn . Men gaat er vaak vanuit dat wanneer er noodverlichting aanwezig is, de veiligheid voldoende gewaarborgd is. Niets is minder waar. Noodverlichtingarmaturen hebben regelmatig (onzichtbare) defecten zoals accu’s met onvoldoende capaciteit of kapotte lampen.

Problemen die zonder vakkundige controle pas openbaar worden als de nood aan de man is, laat NRG Keuringen daarom jaarlijks uw noodverlichting controleren.

De wet schrijft voor dat u minimaal één keer per jaar de noodverlichting controleert. Mocht het onverhoopt nodig zijn,dan moet de noodverlichting automatisch ontsteken. Veiligheid gaat boven alles. Deze keuring is conform de NEN-EN 50172.(NEN1838)

 Nieuwbouw, verbouw, verhuizing of achterstallig onderhoud ? Dan is het aan te raden om één van onze specialisten in te schakelen. Deze kan, door middel van zogeheten “nulmeting”, de totale projectering van uw noodverlichting verzorgen. Hierbij wordt rekening gehouden met de aard en omvang van activiteiten en de minimaal benodigde lichtopbrengst per activiteit. Dit gebeurt conform alle geldende wet- en regelgeving, uiteraard ontvangt u een volledige rapportage.

 
E-mailen
Bellen
Instagram