NRG Keuringen is een jong en dynamisch bedrijf, een bedrijf dat keuren serieus neemt en zorgt dat uw personeel veilig kan werken. Veiligheid is zeer belangrijk voor u en uw bedrijf. Met een ruime ervaring van 12 jaar in deze branche weten we de veiligheid in uw bedrijf te garanderen. NRG Keuringen kunt u helpen u en uw personeel naar een hoger niveau te brengen. Wat is er allemaal mogelijk bij ons?

 

Veel mensen weten niet dat er wettelijke afspraken zijn voor het keuren van elektrische arbeidsmiddelen, dit is iets wat één keer per jaar moet gebeuren, gebeurt dit niet bent u verantwoordelijk voor de gevolgen. Tevens is het een verplichting dat u uw klimmaterieel laat keuren, onder klimmaterieel wordt verstaan steigers, trappen en ladders.

Tevens dienen deze ook ieder jaar gekeurd te worden. Voor uw personeel op kantoor is de veiligheid ook heel belangrijk, maar wat kan hier verbeterd worden ? De noodverlichting is iets wat heel belangrijk is, want op het moment dat u het nodig heeft mogen er geen gebreken zijn aan uw installatie. Ook dit is een jaarlijkse terug kerende controle. Ook uw brandblussers moeten natuurlijk gekeurd worden, dat spreekt voor zich. NRG Keuringen kan u een mooi passend pakket aanbieden waar alles inzit. Wat is er mooierdan één bedrijf die alles voor u regelt. Ook kunnen we u begeleiden uw veiligheid naar een hoger nivo te brengen waar uw verzekering blij mee is, maar ook zal u het merken tijdens een enspectie van de brandweer. Veiligheid staat bij ons op nummer één en wij willen dit graag met u delen. Mocht u nog vragen hebben of wilt u documentatie ontvangen neem dan contact op met ons.

 

Wij zijn u graag van dienst met een gedegen advies, deskundige installatie of wanneer u onverhoopt een storing heeft aan uw installatie.

NRG Keuringen voor een compleet verhaal.


 
E-mailen
Bellen
Instagram